in stare foarte buna si a venit cu un incarcator de telefon
Bateria era 100%. Internele nu s-au scrantit pe mine inca (Ziua a doua). Absolut nici o problema din punct de vedere cosmetic. Trebuie sa spun mai mult? Pe baza recenziilor anterioare, se pare ca Smart.md reinnoit este intr-adevar un hit sau miss. Riscul vine cu griji. si veti fi ingrijorat indiferent de cum o taiati. Dar, cu o garantie de 90 de zile, as spune sa trageti! S-ar putea fi la fel de surprins ca si mine. Noroc!
Mi-a placut expedierea rapida si starea in care a sosit in. Telefonul arata si functioneaza ca si cum ar fi nou. Nu se poate bate politica de returnare 90. Recomand cu caldura compania care a vandut si a expediat-o.
Sunt foarte multumit de acest produs Trebuie sa spun ca singurul inconvenient a fost bateria telefonului mobil care este de 90% pana acum
Stare excelenta, foarte fericita'so pretty?
Tocmai l-am primit astazi si abia pot spune ca este un telefon folosit. Calitatea camerei foto este foarte buna si functioneaza perfect.
produsul a venit asa cum a fost anuntat si intr-un mod foarte rapid.
va multumesc.
Acest iPhone 8 inlocuieste iPhone-ul meu cinci actualizari foarte bune si iPhone 8 in comparatie cu iPhone 5
Un dispozitiv grozav, dar ecranul tactil este naspa. Functioneaza doar atunci cand tin telefonul in mana. Daca il asez n o suprafata plana si incerc sa ating ecranul , nu se intampla nimic . in afara de asta, este un dispozitiv grozav!
Buna treaba de reconditionare a telefonului. Nu vreau / nu pot sa platesc pentru un telefon nou si sunt foarte multumit de acesta. A fost si un pret foarte bun.
Iphone 13 Chisinau
13 Pro 128
13 Pro smart
I phone 13 pret
Iphone 13 pro smart md
Iphone 13 128gb silver
Permiteti-mi sa incep prin a spune ca sunt foarte pretentios in ceea ce priveste carcasele mele de telefon. Daca sunt mari sau voluminoase sau daca sunt prea fragile, de obicei ajung intr-un cos si nu sunt folosite niciodata. Aceasta companie face, de departe, cea mai buna carcasa de telefon pe care am avut-o vreodata. Este dimensiunea perfecta, se potriveste perfect si imi place totul la ea. Materialul din care este facuta este robust, dar si atat de moale si placut la atingere. Inelul de pe spatele telefonului este perfect pentru a-l inclina peste deget in timp ce vorbiti sau pentru a sprijini telefonul pe o suprafata pentru un apel cu mainile libere. Nu veti fi dezamagiti de aceasta husa. Sunt un client fidel si voi cumpara carcase si pentru cadourile de Craciun si de ziua de nastere. Doua рџ‘ЌрџЏјрџ‘ЌрџЏјрџЏј si 5 din 5 stele pentru aceste cazuri.
Mi-a placut mult husa pentru telefon. Culoarea a fost perfecta (nisip roz), senzatia de carcasa de telefon a fost placuta. A fost moale si neteda si are o acoperire moale pentru interiorul telefonului, dar mirosul este atat de rau. Are un miros chimic foarte puternic care ramane pe mainile mele si miroase atat de rau. De fiecare data cand am tinut telefonul in mana pentru a vorbi, il pot mirosi, iar mirosul a ramas si pe mainile mele dupa ce am manevrat telefonul. si stim cu totii ca telefoanele noastre sunt practic lipite de mainile noastre tot timpul si nu pot face fata mirosului. Am incercat sa il curat cu alcool pentru a incerca sa vad daca functioneaza pentru a indeparta mirosul si nu a functionat. imi place husa, dar nu pot trece peste miros, asa ca o voi returna. Daca nu va deranjeaza un miros puternic de chimicale pe carcasa telefonului, atunci mergeti mai departe si cumparati-o, deoarece este o carcasa frumoasa.
Carcasa subtire si eleganta. Nu este deloc voluminoasa, inelul din spate este perfect ca suport atunci cand se uita la videoclipuri (acesta este modul in care tinem copiii la masa pana la micul dejun). De asemenea, functioneaza si noaptea cand im scrolling prin socializare si adormi....Nu-mi mai fac griji cu privire la caderea telefonului pe fata mea, bc degetul meu este in inel.
Pro: Iubesc senzatia acestei carcase, cat de subtire este si inelul rotativ. Dezavantaje: punerea carcasei a fost complicata, deoarece marginile se pliaza sub si trebuie sa te invarti incercand sa le scoti in procesul de punere a acesteia, carcasa s-a rupt pur si simplu / se pastreaza in locul unde se afla comutatorul de tacere si se potriveste liber in jurul marginii inferioare a telefonului. (Am observat ca in jurul tuturor marginilor este mai intarita, dar in partea de jos a telefonului nu este, ceea ce inseamna ca creasta de silicon de acolo este subreda). Acum pun la indoiala fiabilitatea in protejarea telefonului meu atunci cand acesta cade si daca marginea de acolo si de langa comutatorul de liniste ar putea fi ciobita.
UPDATE: Am descoperit, de asemenea, ca marginea care merge in jurul camerelor NU este ridicata suficient de sus pentru a proteja camerele.
A 3-a actualizare: nu a trecut nici macar o luna si suportul pentru picior se rasuceste si este inutilizabil.
in general, carcasa a fost in regula si parea sa fie de buna calitate atunci cand a fost pusa prima data, dar partea de jos a carcasei, unde se afla incarcatorul si difuzoarele, sunt foarte fragile, pot pur si simplu sa o desprind de pe telefon fara probleme, de asemenea, sta cu un pic din partea de jos a telefonului care iese in afara, am incercat totul pentru a o mula pe telefonul meu, dar nimic nu a functionat. Nu stiu daca am primit un lot prost sau daca husa telefonului este facuta sa fie asa.
O carcasa cu feeling placut, chiar daca a mea pare a fi intinsa. Singura problema cu ea este ca buza pentru camerele din spate este putin cam scurta si camerele se sprijina pe orice suprafata pe care le asezi. Suportul inelar compenseaza putin acest lucru, astfel incat nu este teribil, dar asta este tot ceea ce o diferentiaza de a o face ideala pentru IP13.
Carcasa este robusta si usor de tinut in mana. Simt ca imi protejeaza foarte bine telefonul. Acestea fiind spuse, piesa circulara din mijlocul inelului s-a desprins. Era lipita cu ceea ce parea a fi o banda adeziva cu doua fete si nu statea pe ea. Acest lucru s-a intamplat in prima zi de la primirea carcasei. Nu impiedica nimic si imi place in continuare carcasa, dar acum, in loc sa fie de o culoare solida, am un cerc negru in interiorul inelului. рџ¤·рџЏјв™ЂпёЏ
imi place senzatia carcasei ca este moale. Suportul pentru picior functioneaza bine pana acum dupa cateva saptamani. Voi actualiza daca incepe sa se slabeasca. Am scapat telefonul de cateva ori, o data pe scari si a fost bine.
Singurul mic contra este ca materialul nu il face sa alunece bine in spatii mai mici, cum ar fi portofelul meu. Este mai greu sa intri si sa iesi, deoarece carcasa se prinde de partile laterale. Nu este o problema pentru mine, deoarece iubesc carcasa.
www.smart.md/apple-iphone-13 Iphone 13 pro Moldova
Iphone 13 mini Moldova
CГўt costДѓ un iphone 13 pro
Iphone 13 pro in stoc
I phone 13 pret
Am vrut cu adevarat sa imi placa acest caz, iar in primele doua saptamani mi-a placut foarte mult. Apoi, butoanele au inceput sa se ingalbeneasca, iar acum se ingalbenesc toate partile laterale. Arata scarbos si murdar.
Am comandat aceasta carcasa pentru a inlocui rapid carcasa de 100 de dolari a antrenorului care s-a destramat in mai putin de 10 zile de utilizare. Era draguta si permitea in continuare sa se vada culoarea noului meu telefon. Am ales-o, de asemenea, pentru ca are capacele pentru lentilele camerei incluse. Acestea acopera/incapsuleaza complet toate cele trei lentile pentru a le proteja de zgarieturi/intepaturi in timpul unei cazaturi sau in interiorul unei genti. L-am scapat de cateva ori pe podeaua de beton de la biroul meu si inca arata ca nou. Sunt foarte multumit de aceasta achizitie.
Husa si protectiile pentru camera sunt foarte dragute, dar dupa o saptamana si jumatate, husa a inceput sa se ingalbeneasca. Am cumparat-o in mod special pentru ca descrierea pretinde ca husa nu se ingalbeneste asa cum fac alte huse, dar asa este. Nu as recomanda
Ce un produs ieftin imposibil un pic de insertie este scris in limba mica si nu se potriveste cu un iPhone 13 pro aceste filtre de lentile sunt gunoi si imposibil de manipulat nu cumparati acest lucru va trebui doar sa il trimiteti inapoi
Am fost putin ingrijorat de faptul ca carcasa nu ar fi protectoare sau puternica, dar dupa ce am citit recenziile am cumparat-o. Este prima mea carcasa transparenta pentru ca urasc cand devin galbene sau acea culoare maronie si asa ca atunci cand am citit ca este anti-galbuie am decis sa o incerc si sunt placut surprins ca nu este prea voluminoasa, dar suficient de voluminoasa pentru a-mi proteja telefonul este frumoasa si straluceste si pot sa-mi vad telefonul telefonul si culoarea si este atat de clara, imi place la nebunie, are o margine ridicata pentru a proteja ecranul si chiar daca nu este ridicata prea mult in partea camerei, dar este suficient si cand pui protectia pentru lentile, face treaba, asa ca imi place pana acum, sper ca nu se va schimba culoarea carcasei pe mine.
Butonul din partea dreapta este fie prea greu de apasat, fie pozitia este gresita... de fiecare data cand incerc sa inchid telefonul se duce la Apple Pay sau la Siri... este enervant si am incercat sa apas cat mai usor pot Am incercat sa apas intr-un colt in loc de tot butonul, ugh acelasi lucru. As vrea sa incerc o alta carcasa poate ca aceasta este doar un mar stricat
Caz frumos, pare durabil pana acum
Cazul mare! Se simte foarte robusta
imi place cum arata carcasa. Cu toate acestea, atunci cand carcasa este pe telefon, telefonul nu se incarca pe un incarcator wireless. Trebuie sa scot carcasa pentru a-l incarca. Acest lucru este foarte dezamagitor! Va trebui sa caut. O noua carcasa in cele din urma.